Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

viernes, 24 de junio de 2011

Inici de la campanya electoral

Avui s'inicia el procés de campanya electoral per l'elecció dels 17 membres del Comitè d'Empresa d'Altran Innovación al centre de treball de Barcelona.

Aquesta campanya electoral, que finalitza el proper dia 5 de juliol, al que seguirà una jornada de reflexió i culmina amb les eleccions del dia 7 de juliol (coincidint amb les eleccions al centre de treball de Madrid), es va iniciar fa unes setmanes amb la constitució de la mesa electoral, la publicació del cens i després amb la publicació de les candidatures.

Participar en les eleccions és un dret de tots els treballadors del centre de treball, dins dels límits marcats per la llei. El dret de votar s'ha de poder exercir dins la jornada laboral, el que inclou el temps necessari de desplaçament i, per descomptat, sense haver de recuperar hores. Per això la mesa electoral ha demanat que s'obri en el timesheet una opció per imputar aquestes hores.

En aquesta mateixa línia, també està ultimant els recorreguts de les urnes itinerants, per intentar facilitar la votació de la gent que estigueu desplaçats i estalviar costos a l'empresa. Creiem que en breu us farà arribar els itineraris previstos.

També volem aprofitar per recordar-vos que aquells que estigueu de vacances o per qualsevulla altra circumstància excepcional preveieu que no podreu exercir el vostre dret a vot, podeu demanar a la mesa el realitzar-lo per correu (procediment similar al de la resta d'eleccions).

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: