Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

viernes, 30 de enero de 2015

Què fer per obtenir més de 200€ per formar-te


En virtut del conveni col·lectiu sectorial, tenim dret a sol·licitar fins a 218,10€/any de la bossa de formació per a la nostra formació professional amb les següents característiques:


  • Ha de ser d'interès per l'empresa.
  • Pot ser denegat en base a falta d'aprofitament anterior.
Per demanar el permís hem creat aquest models de sol·licitud: Sol·licitud pel reconeixement del mateix.
Artículo 14. Bolsa de estudiosCualquier persona de la plantilla podrá solicitar a la empresa una bolsa anual de 218,10 euros, para su formación profesional, que les será reconocida en función del aprovechamiento anterior y del interés de los estudios para la empresa.
Recorda que "d'interès per l'empresa" inclou qualsevol àmbit d'interès en l'empresa i no només els del teu lloc de treball, sector o divisió i, per descomptat, qualsevol que estigui en el pla de formació de l'empresa o sigui un requeriment que es demani a les contractacions (titulacions, idiomes...). Així mateix l'aprofitament anterior a que es fa referència està referit a aquest permís.

PS: Recorda que per tenir constància fefaent d'aquest comunicats, cal que entreguis dues còpies (a recepció per exemple) i et quedis una signada i segellada per l'empresa.

PPS: Recorda que pot ser convenient adreçar-te als teus representants sindicals o unitaris, tant abans del seu exercici com durant el mateix.


18/11/2019 - Actualitzat:
* Actualitzat referència al document de Sol·licitud al darrer conveni.
* Afegida cita de l'article del conveni.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: