Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

jueves, 12 de febrero de 2015

Comunicat: Nòmina de gener, errors i triennis


 
Secció Sindical UGT-Altran Catalunya
Nòmina de gener, errors i triennis
REF: UGTCAT/2015.003/01/COM/NGE

divendres, 13 de febrer de 2015

Companya/company,

Hauries de comprovar aquesta darrera nòmina corresponent al mes de gener:

* Comproveu especialment el concepte retributiu prorrata de pagues extres, ja que hi han companys als que els hi han pagat menys dels que els hi tocava.

* També seria bo que revisis la teva informació que apareix al SIGreferent a salari antiguitat ja que també hi ha companys que han  detectat que aquesta informació no és correcta i, fins i tot, que repetidament se'ls escurça l'antiguitat.

* I, per finalitzar, aquells que us corresponia la compensació pactada al SIMA al 2012/2013[1] per la mala praxis en l'absorció de triennis, comproveu que fefaenment us l'hagin aplicat.


Salut,


[1] Pots llegir els nostres comunicats al respecte aquí.
viernes, 13 de febrero de 2015

Compañera/compañero,

Deberías comprobar en esta última nómina correspondiente al mes de enero:

Comprueba especialmente el concepto retributivo de prorrata de pagas extras, ya que hay compañeros a los que les han pagado menos de lo que les tocaba.

* También sería bueno que revises tu información del SIG referente a salario antigüedad ya que también hay compañeros que han detectado que esta información no es correcta e, incluso, a los que repetidamente se les acorta la antigüedad

* Y, para finalizar, si te corresponde la compensación pactada en el SIMA en 2012/2013[1] por la mala praxis en la absorción de trienios, comprueba que fehacientemente se te haya aplicado el incremento pactado.


Saludos,


[1] Pots llegit els nostres comunicats al respecte aquí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: