Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

jueves, 16 de febrero de 2012

Manifestació contra la #reformalaboral el #19F

Avui hem estat presents a Barcelona a la concentració que s'ha fet a la plaça Sant Jaume, en protesta contra la Reforma Laboral.




A continuació podeu veure el comunicat que hem enviat a la plantilla fa uns dies, amb informació rellevant sobre la reforma i les manifestacions del #19F, i que malauradament encara no ha sortit. Esperem que arribi a les vostres bústies en les properes hores.

I ens veiem el #19F: 12:00 diagonal amb passeig de gràcia per plantar cara a aquesta reforma.









Secció Sindical UGT-Altran Catalunya
Reforma laboral: Manifestació diumenge 19 de febrer
REF: UGTCAT/2012.001/01/COM/REL

Reforma laboral: Manifestació diumenge 19 de febrer
Dimarts, 14 de febrer de 2012
Companya/company,

Com totes i tots ja sabeu la Reforma Laboral que ha decretat el Govern i que va entrat en vigor ahir dilluns, suposa un nou i gravíssim cop als drets laborals en aquest país, situa el poder negociador de l'empresari per sobre de tot, amb capacitat d'imposar rebaixes de sou, canvi de condicions de treball, Expedients de Regulació d'Ocupació sense necessitat de negociar o d'autorització administrativa.

Aquesta reforma elimina la capacitat de mediar i negociar i condemna al conflicte i a la judicialització de les relacions laborals, amb la qual cosa no beneficia ni a l'empresari ni al treballador.

Aquesta reforma NO servirà per estimular la contractació, portarà a molts acomiadaments i crearà més conflictivitat laboral, més atur i menys competitivitat.

El fet que la reforma laboral anul · la els instruments de conciliació i negociació i redueix la capacitat reguladora de convenis sectorials deixa en mans d'una decisió unilateral dels empresaris les relacions laborals.

Per a poder analitzar la Reforma Laboral us remetem al text del BOE publicat, així com una sèrie d'enllaços explicatius al final del missatge.

El proper diumenge dia 19 de febrer de 2012 està convocada una manifestació en contra d'aquesta nova reforma laboral que l'únic que fa és treure'ns drets als treballadors que han costat molt d'aconseguir.

A Barcelona hem quedat a les 12.00 h., Passeig de Gràcia/Diagonal.

NO a la Reforma Laboral Injusta !!

Us esperem,
salutacions,
Reforma laboral: Manifestación domingo 19 de febrero
Martes, 14 de febrero de 2012
Compañera/compañero,

Como todas y todos sabéis, la Reforma Laboral que ha decretado el Gobierno y que ha entrado en vigor este lunes, supone un gravísimo golpe a los derechos laborales en este país, sitúa el poder negociador del empresario por encima de todo, con capacidad de imponer rebajas de sueldo, modificar condiciones de Trabajo, Expedientes de Regulación de Empleo sin necesidad de negociar o de autorización administrativa.

Esta reforma elimina la capacidad de mediar y negociar y condena al conflicto y a la judicialización de las relaciones laborales, lo cual no beneficia ni al empresario ni al trabajador.

Esta reforma NO servirá para estimular la contratación, nos llevará a muchos despidos y creará más conflictividad laboral, más paro y menos competitividad.

El hecho que la reforma laboral anule los instrumentos de conciliación y negociación y reduzca la capacidad reguladora de los convenios sectoriales deja en manos de una decisión unilateral del empresario las relaciones laborales.

Para poder analizar la Reforma Laboral os remitimos al texto del BOE publicado, así como una seria de enlaces explicativos al final del mensaje.

El próximo Domingo día 19 de febrero de 2012 se ha convocado una manifestación en contra de esta reforma laboral que lo único que ha hecho es quitarnos derechos a los trabajadores que han costado mucho conseguir.

En Barcelona hemos quedado a las 12.00 h., Passeig de Gràcia/Diagonal.

NO a la Reforma Laboral Injusta !!

Os esperamos,
Saludos,

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: