Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

martes, 1 de julio de 2014

Comunicat: Política de Viatges i Dietes V



Secció Sindical UGT-Altran Catalunya
Política de Viatges i Dietes V
REF: UGTCAT/2014.003/05/COM/VIA

dimarts, 1 de juliol de 2014

Companya/company,

Avui hem anat al TLC (Tribunal Laboral de Catalunya) per una papereta de conciliació referent a la Política de Viatges i dietes; presentada pels companys de CCOO i amb eficàcia limitada als treballadors de Catalunya afiliats a aquest sindicat a Altran.

Ens han fet fora a petició dels companys de CCOO. Si no hagués passat això, es podria haver aconseguit un acord aplicable a tots els treballadors de Catalunya.

En cas de que arribin a un bon acord pels seus afiliats, des de UGT-Altran Catalunya,ens comprometem a portar aquest acord al comitè d'empresa per a que aquest el porti al TLC i, d'aquesta forma, fer-lo extensiu a tots els treballadors.

En qualsevol cas, seguirem lluitant per la millora de les condicions sociolaborals de tots.


Us seguirem informant, 
martes, 1 de julio de 2014

Compañera/compañero,

Hoy hemos ido al TLC (Tribunal Laboral de Catalunya) por una papeleta de conciliación referente a la Política de Viajes y dietas; presentada por los compañeros de CCOO y con eficacia limitada a los trabajadores de Catalunya afiliados a dicho sindicato en Altran.

Nos han echado a petición de los compañeros de CCOO. Si no hubiera sucedido ésto, se podría haber conseguido un acuerdo aplicable a todos los trabajadores de Catalunya.

En caso de que lleguen a un buen acuerdo para sus afiliados, desde UGT-Altran Catalunya, nos comprometemos a llevar ese acuerdo al comité de empresa para que éste lo lleve al TLC y, de esta forma, hacerlo extensible a todos los trabajadores.

En cualquier caso, seguiremos luchando para las mejora de las condiciones sociolaborales de todos.


Os seguiremos informando,

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: