Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

martes, 12 de abril de 2016

Què fer per reportar despeses que encara no m'han obert al timesheet

Sovint ens trobem que no tenim habilitat el timesheet per poder reportar despeses de transport i ens trobem que se'ns reclama omplir-ho abans de finalitzar el mes. Per donar sortida a aquesta problemàtica hem redactat aquesta mini-guia:

El cas fàcil: quan existeixen els conceptes donats d'alta al projecte

Exemple d'imputació de despeses.
Exemple d'imputació de despeses.
En aquest cas,  empreneu-lo i ompliu la nota de despeses del timesheet i entregueu-la pel procediment habitual. Recordeu de quedar-vos una còpia signada i que és convenient omplir el camp description per tenir constància posterior.

El cas complex 1r: No us han donat el concepte d'alta en el projecte afectat

Exemple imputant despeses a projecte.
Exemple imputant despeses a projecte.
En aquest cas, empreneu-lo dins del projecte i ompliu la columna description per reflectir les despeses. Com que el full de despeses del timesheet no és capaç de detectar aquestes despeses, podeu emprar aquest full de despeses (modifiqueu el que calgui, ja que l'hem omplert amb el contingut dels exemples), i entregueu-lo pel procediment habitual i quedeu-vos una còpia signada.

El cas complex 2n: No us han donat d'alta ni el concepte ni el projecte (o no està lligat a projecte)

Exemple imputant despeses a estructura.
Exemple imputant despeses a estructura.
En aquest cas, caldrà posar alguna cosa al camp Customer, a ser posible lo que més s'assembli ‐pensant amb una reunió d'estructura hem fet servir aquesta tasca‐ i hem especificat de que es tracta al camp description. Com que el full de despeses del timesheet no és capaç de detectar aquestes despeses, podeu emprar aquest full de despeses (modifiqueu el que calgui, ja que l'hem omplert amb el contingut dels exemples), i entregueu-lo pel procediment habitual i quedeu-vos una còpia signada.


Esperem que us sigui d'utilitat.


Aquí podeu llegir la versió en castellà.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: