Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

martes, 8 de noviembre de 2016

Nova Organització (part II)

Campanya/company de la Sección Sindical,

Continuant el correu que us vam fer arribar fa uns mesos, sobre la nova organització: 3 federacions: FeSP, serveis públics; FiCA, indústria, construcció i agroalimentari, i FeSMC, serveis, mobilitat i consum.

La darrera setmana vam constituir el Sindicat Sectorial d'Oficines de Catalunya, on ens integrem la gent de TIC, telemàrketing, enginyeries i oficines i despatxos. 

El nostre Sindicat Sectorial s'integra dins del sector financer, assegurances i oficines de la FeSMC d'UGT.

Demà es realitzarà el congrés constituent d'aquest sector a Catalunya on triarem el nostre secretari sectorial i representant a l'executiva de la FeSMC de Catalunya, ens dotarem d'un reglament a nivell de sector i triarem els nostres representants en diversos àmbits (comitè sectorial, direcció sectorial i Comitè Nacional de Catalunya de la UGT).

Des de la conferència del Sindicat d'Oficines hi ha una clara aposta per millorar la participació dels afiliats, delegats i treballadors en general. Amb un compromís inequívoc (disposició adicional segona del reglament) de requerir un referèndum per la signatura de qualsevol conveni col·lectiu, qualsevol que sigui el seu àmbit.


Si tens qualsevol dubte, no t'estiguis de contactar amb la teva executiva
Sección Sindical Nacional d'UGT a Altran

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: