Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

jueves, 16 de julio de 2015

Informació per a joves (i no tant joves) II



Secció Sindical UGT-Altran Catalunya

Informació per a joves (i no tant joves) II
REF: UGTCAT/2015.018/02/INF/JOV
dijous, 16 de juliol de 2015

Companya/company,

Ja son vora de 1.000 persones les que han participat a les enquestes de l'avalot - Joves de la UGT de Catalunya, que han de servir per nodrir l'estudi ARMA'T.

Si encara no l'has feta i ets menor de 35 anys, encara estàs a temps d'emplenar-la fins el proper dia 22 de juliol:

Els resultats d'aquestes enquestes es presentaran el proper 31 de juliol al matí i alhora en el marc d'aquesta campanya us convidem a participar a tots i totes de la Festa ARMA'T, que es farà també el dia 31 de juliol a les 19h. al Parc de la Remunta (Carretera de l'Hospitalet 235 de l'Hospitalet de Llobregat).

Per a la realització d'aquesta convocatòria lúdic-reivindicativa s'ha comptat amb la cooperació i la col·laboració del GAM de la UGT de Catalunya, de la UGT de L'Hospitalet, l'Associació d'Estudiants de l'Hospitalet (ael’h), l'Ajuntament de L'Hospitalet, la cooperativa de cervesa artesanal de l'Hospitalet “GLOPS” i amb la cooperació de Bollywood Sitare que dinamitzaran la primera part de la jornada per donar pas al concert de ROCK que ens oferiran els amics D’Korales.

Per aquest motiu i per la vostra informació adjuntem els enllaços de la web creada per l'esdeveniment i el Facebook del mateix, així com el cartell de la festa i els díptics:

Salut,
jueves, 16 de julio de 2015

Compañera/compañero,

Ya son cerca de 1.000 personas las que han participado en las encuestas de l'avalot - Jóvenes de la UGT de Catalunya, y que han de servir para alimentar el estudio ARMA'T.

Si aún no la has hecho y eres menos de 35 años, aún estás a tiempo de rellenarla hasta el próximo día 22 de julio:

Los resusltados de estas encuestas se presentarán el próximo 31 de julio por la mañana y a la vez, en el marco de esta campaña, os invitamos a participar a todos y todas en la fiesta ARMA'T, que se hará también el día 31 de julio a las 19h. en el Parque de la Remunta (Carretera de l'Hospitalet 235 de l'Hospitalet de Llobregat).

Para la realización esta convocatoria lúdica-reivindicativa se ha contado con la cooperación y colaboración de GAM de la UGT de Catalunya, de la UGT de l'Hospitalet, la Associació d'Estudiants de l'Hospitalet (ael’h), el Ayuntamiento de L'Hospitalet, la cooperativa de cerveza artesanal de l'Hospitalet “GLOPS” y con la cooperación de Bollywood Sitareque dinamizarán la primera parte de la jornada para dar paso al concierto de ROCK que nos los amigos D’Korales.

Por este motivo y para vuestra información, adjuntamos los enlaces a la web creada para el evento y el Facebook del mismo, así como la cartel de la fiesta y los dípticos.

Salud,







[1] https://docs.google.com/forms/d/1C0Dsw_RP_hIe6l46Y--ex2ag9EA0yq6IHz9iojWEsyg/viewform?usp=send_form
[2] https://docs.google.com/forms/d/1a3ZH2RgvmGx_k99PCkZGjW2rzoxK77-VSXMZ798l1XM/viewform?usp=send_form
[3] https://www.facebook.com/armatholi
[4] https://armatholi.wordpress.com/

-- 



No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: