Iniciativa legislativa popular per una renda garantida ciutadana

jueves, 14 de noviembre de 2019

Comunicat: Pla de Xoc Contra la Bretxa Salarial

dijous, 14 de novembre de 2019

Companya/company,

Fa dos mesos vàrem signar, l'empresa i les representants de les persones treballadores —seccions sindicals de CSIF, CCOO i UGT—, el Pla d'Igualtat d'Altran.  Entre d'altres mesures preveu una de les nostres propostes: un Pla de Xoc Contra la Bretxa Salarial (capítol tercer).

Aquest Pla de Xoc consisteix en que, en aquelles categories internes on hi hagi una bretxa salarial superior al 5%, apujar el salari de les persones del sexe discriminat fins el salari mig de la categoria. Aquesta pujada es realitzarà en dos trams: el 25% aquest trimestre i el 75% durant el primer trimestre de l'any vinent.

L'empresa no ha convocat a la Comissió d'Igualtat per tractar aquest tema, cosa que havia de fer el mes passat, com també hauria d'haver-te comunicat la teva categoria del career-path el mes de setembre.

Per la nostra part hem demanat que es convoqui a la Comissió d'Igualtat, s'informi a les persones treballadores de la seva categoria del career-path i que se'ns enviï la informació adient per poder fer el seguiment de l'aplicació de l'acord.

Salut,

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Si quieres añadir algún comentario, puedes hacerlo aquí: